Meiltä saat kaiken tarvitsemasi

Lukitusurakat

Meillä on pitkä kokemus taloyhtiöiden, yritysten sekä uudiskohteiden lukitus- ja turvajärjestelmäratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Ammattitaitoinen tiimimme hoitaa urakan sujuvasti.

Asennus, huolto ja sarjoitus

Asennamme, huollamme ja korjaamme kiinteistöjen lukot ja muut turvajärjestelmät ammattitaidolla. Suosittelemme lukkojen sarjoittamista aina avaimen kadotessa.

Lukkoliike Helsinki Keskusta

Lönnrotinkatu 30, 00180 Helsinki
Avoinna ma-pe 8-16
p. 09 648 737

Päivystys 24/7

Konsernimme päivystävä lukkoseppä palvelee 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Lukkoseppäpäivystyksemme palvelee Helsingissä ja ympäryskunnissa. Soita 0201 24 24 24.

Lukkoliike Helsinki

Lukkoliike Uudenmaan Lukitus ja Murtosuojaus on luotettava lukituksen sekä turvatekniikan osaaja. Lukkoliikkeemme on palvellut asiakkaitaan Helsingin ydinkeskustassa jo yli 20 vuotta. Olemme osa kotimaista, yksityistä Lukkokeskus Konsernia.

Lukkoliikkeemme palvelee Helsingin ydinkeskustassa Lönnrotinkadulla, mutta lukkoseppämme palvelevat asiakkaita koko pääkaupunkiseudulla sekä sen ympäristössä.

Olemme Abloy- ja iLOQ-valtuutettu lukkoliike ja YALE-partneri. Osana Lukkokeskus Konsernia tarjoamme kattavat lukitus- ja turvallisuuspalvelut laajalla valikoimalla valtakunnallisesti.

Kiireellisissä asioissa konsernimme lukkoseppäpäivystys palvelee 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Päivystysasioissa ota yhteyttä päivystävään lukkoseppään soittamalla.

Päivystys p. 0201 24 24 24

Referenssimme

Case: Helsingin päärautatieasema

Uudenmaan Lukitus ja Murtosuojaus on Helsingin päärautatieaseman pitkäaikainen lukituksen ja oviympäristön kumppani. Tässä historiallisessa rakennuksessa on erityisvaatimuksia erimerkiksi heloituksessa, mikä toteutetaan rakennuksen alkuperäistä ilmettä kunnioittaen. Oviympäristössä työskennellään tarkasti museoviraston ohjeistuksen mukaisesti.

Suoritamme rautatieasemalla huolto-, uudistus- ja saneeraustöitä. Lukituksessa on meneillään siirtyminen elektromekaaniseen ABLOY PULSE-järjestelmään. Huolehdimme myös ovikoneistojen asennuksesta.

Katso kaikki referenssimme

Päämiehet

Olemme Abloy- ja iLOQ-valtuutettu lukkoliike sekä YALE-turvalaitteiden partneriliike