Ratkaisemme asiakkaiden yksilölliset tarpeet vahvan osaamisen ja kattavan tuotevalikoiman avulla.

Olemme Abloy- ja iLOQ-valtuutettu lukkoliike sekä YALE-kumppani.

Olemme osa Lukkokeskus Konsernia ja yhdessä konsernina tarjoamme sekä turvatekniikan että lukituksen palvelut kokonaisvaltaisesti ja koko maan laajuisesti.

Elektromekaaniset lukot

Sähköiset eli elektromekaaniset lukot tuovat joustoa ja helpotusta arkeen. Kulkuoikeuksien sähköinen hallintamahdollisuus helpottaa pääsynhallintaa erityisesti sellaisissa kiinteistöissä, joissa on paljon käyttäjiä. Avaimelle voidaan antaa kulkuoikeus kaikkiin haluttuihin lukkoihin, joten käyttäjälle riittää yksi avain.

Jos avain katoaa, sen kulkuoikeudet voidaan nopeasti ja helposti poistaa. Näin vältytään kalliilta lukkojen sarjoittamiselta.

ILOQ S5 on moderni ja turvallinen pääsyhallintajärjestelmä. Se yhdistää lukituksen ja kulunvalvonnan yhden järjestelmän alle. Joustavien ominaisuuksiensa vuoksi se on hyvä vaihtoehto taloyhtiöille ja eri kokoisille yrityksille.

ABLOY PULSE on varmatoiminen ja helppo lukitusjärjestelmä, joka tuottaa itse oman energiansa. Se sopii hyvin taloyhtiöiden ja yritysten muuttuviin tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Mekaaniset lukot

Mekaaninen lukitus on perinteinen ja varma tapa suojata koti tai yrityskiinteistö. Edullisen aloitushinnan ja käyttäjäystävällisyyden vuoksi mekaaniset lukitusjärjestelmät ovat yhä hyvä ratkaisu erityisesti pienemmille taloyhtiöille tai kiinteistöille, joissa käyttäjien vaihtuvuus on vähäistä. Mekaanisissa järjestelmissä lukko avataan tuttuun tapaan avaimella.

Mekaanisen lukitusjärjestelmän turvallisuuden kannalta kriittistä on hyvin toteutettu avainhallinta. Se tarkoittaa, että lukoston avaimet ovat oikeilla henkilöillä ja avaimista on tarkasti ylläpidetty rekisteri. Näin lukoston turvallisuudesta pidetään hyvää huolta ja sen elinkaari muodostuu mahdollisimman pitkäksi.

ABLOY EASY on Abloyn uusin mekaaninen lukitusjärjestelmä, jonka vuoteen 2040 asti jatkuva patentti antaa turvaa pitkälle tulevaisuuteen. ABLOY EASY -avaimia voi teettää vain lukkoliikekumppanin kautta.

Ota yhteyttä

Yale – kodin älylukot, kamerat ja hälyttimet

Yale-tuotteiden avulla koti voidaan turvata älykkäästi ja hyvin helposti. Tavoitteena on pitää kutsumattomat vieraat poissa. Samalla on tärkeää, että asukkaiden päivittäinen kulku on vaivatonta ja helppoa. Yale Home -mobiilisovelluksen avulla voit seurata kotisi tapahtumia älypuhelimesta ja pääset varmistamaan, että perhe ja omaisuus ovat turvassa. Yale -älylukoilla on Secured by ABLOY -leima.

Yale Linus -älylukko on Abloyn valikoimaan kuuluva ulko-oven lukko, joka mahdollistaa avaimettoman kulun sekä tuo uudenlaista helppoutta arjen pääsyn hallintaan. Yale Linus -älylukko sopii kaikkiin asumismuotoihin, myös kerrostaloihin. Yale Linus -lukko asennetaan olemassa olevan mekaanisen lukon yhteyteen. Lukon aukaisu onnistuu siten älykkäiden ratkaisujen lisäksi perinteisellä avaimella. Yale Home -sovelluksen avulla voit seurata, kuka ovesta kulkee ja voit antaa vieraillesi virtuaalisia avaimia . Sovelluksesta voit myös tarkistaa onko ovesi avoinna vai suljettu.

Yale Doorman -älylukko korvaa olemassa olevan lukon kokonaan. Lukon avaamiseen voi käyttää monia eri keinoja: koodia, älypuhelinta tai kulkutunnistetta.

Ota yhteyttä

Kulunvalvonta

Kulunvalvontajärjestelmän avulla hallitaan pääsyä kiinteistön eri tiloihin. Järjestelmään integroidaan usein myös muita turvajärjestelmiä, jolloin kokonaisuuden hallinta on helppoa. Suunnittelemme kulunvalvonnan kokonaisuuden aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Rikosilmoitinjärjestelmät

Hälytysjärjestelmän tarkoituksena on lisätä kotien ja kiinteistöjen turvallisuutta ilmoittamalla välittömästi turvallisuusriskeistä. Suunnittelemme asiakkaan turvallisuustarvetta vastaavat järjestelmät ammattitaidolla.

Videovalvonta

Sisälle tai ulos sijoitettavat valvontakamerat mahdollistavat kiinteistön tapahtumien seuraamisen. Näkyvät valvontakamerat voivat auttaa ehkäisemään rikoksia, sillä ne kertovat selvästi kiinteistön valvonnasta.

Ovensulkijat ja oviautomatiikka

Oviautomatiikka mahdollistaa sujuvan ja esteettömän pääsyn tiloihin. Asennamme ja huollamme kääntö- ja liukuoviautomatiikkaa sekä ulko- että sisäoviin. Valikoimastamme löytyy hyvä ratkaisu erilaisiin oviin.

Osaa Lukkokeskus Konsernia

Uudenmaan Lukitus ja Murtosuojaus on osa Lukkokeskus konsernia.

Lukkokeskus Konserni on lukitus- ja turvallisuusalan yritys, johon kuuluu ABLOY- ja iLOQ-valtuutettuja toimipisteitä eri puolilla Suomea sekä korkean tason turvatekniikan palveluita kansallisella tasolla. Olemme kotimainen, yksityinen ja vahvasti paikallisuuteen panostava toimija. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas, jonka tarve on ratkaistu parhaalla mahdollisella tavalla. Uskomme, että kun henkilökuntamme viihtyy, myös asiakkaamme saavat parasta palvelua.

Konsernimme kautta tarjoamme kiinteistön lukituksen ja vaativan turvatekniikan palvelut kokonaisvaltaisesti.

Lue lisää

Päämiehet

Olemme Abloy- ja iLOQ-valtuutettu lukkoliike sekä YALE-turvalaitteiden partneriliike