Uudenmaan Lukitus ja Murtosuojaus on osa kasvavaa ja kehittyvää Lukkokeskus Konsernia. Meillä on usein erilaisia työpaikkoja auki pääkaupunkiseudulla.

Avoimet paikat

Lukitus- ja järjestelmäasentaja

Avoin hakemus

Konsernissamme on erilaisia lukitukseen ja turvallisuuteen liittyviä työpaikkoja usein avoinna. Avoimessa hakemuksessa kannattaa kertoa omasta taustasta, koulutuksesta sekä siitä, millainen kollega olet. Laita avoin hakemus tulemaan helposti konsernimme hakulomakkeen avulla tai laita kattavampi hakemus sähköpostilla osoitteeseen rekry@lukkokeskus.fi.

Täytä lomake

Osa Lukkokeskus Konsernia

Uudenmaan Lukitus ja Murtosuojaus on osa Lukkokeskus Konsernia. Kasvava Lukkokeskus Konserni haluaa olla luotettava ja motivoiva työpaikka. Rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan oppimiseen ja omassa roolissa kasvamiseen. Olemme kotimainen, yksityinen ja vahvasti paikallinen turva-alan toimija.

Arvostamme aktiivista otetta työhön, vastuunkantoa sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa. Tarjoamme mukavan työyhteisön, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa.

Ajattelemme, että kun työntekijämme ovat tyytyväisiä, niin asiakkaatkin saavat parasta palvelua. Täytä avoin hakulomake vain muutamassa minuutissa vaikkapa mobiililaitteella.

Täytä lomake