Uudenmaan Lukitus ja Murtosuojaus on osa Lukkokeskus Konsernia.

Lukkokeskus Konserni on kasvava lukitus- ja turvallisuusalan yritys, johon kuuluu ABLOY- ja iLOQ-valtuutettuja toimipisteitä eri puolilla Suomea sekä korkean tason turvatekniikan palveluita kansallisella tasolla. Olemme kotimainen, yksityinen ja vahvasti paikallisuuteen panostava toimija. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas, jonka tarve on ratkaistu parhaalla mahdollisella tavalla. Uskomme, että kun henkilökuntamme viihtyy, myös asiakkaamme saavat parasta palvelua. Liikevaihtomme on noin 25 m€ ja työllistämme reilut 100 alan ammattilaista.

Mitä etsimme?

Etsimme Helsingin keskustan tiimiimme lukitus- ja järjestelmäasentajaa monipuolisiin turva-alan tehtäviin.

Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta lukitus- ja järjestelmäasentajan töistä. Arvostamme kokemusta, mutta sitä pääsee myös kartuttamaan meillä lisää yhdessä kovien ammattilaisten kanssa. Työ on itsenäistä ja asiakaspalvelu on siinä isossa roolissa. Siksi omatoimisuus ja ihmisten kanssa toimeen tuleminen on tärkeää.

Ennen kaikkea etsimme oikeaa asennetta, halua kehittyä ja palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme tiimin, jossa on erittäin vahva osaaminen ja ammattiylpeys. Tässä tiimissä pääsee varmasti kehittymään. Lukkokeskus konserni on kasvava ja kehittyvä yritys, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Olemme kotimainen, yksityinen ja vahvasti paikallinen toimija. Meillä on mukavat työkaverit ja eteenpäin katsova kulttuuri. Meillä kaikilla on mahdollisuus kasvaa ammatillisesti yhdessä yrityksemme kanssa – osaaminen ja asenne ratkaisee!

Hakuohjeet ja lisätiedot

Laita avoin hakemus tulemaan konsernimme hakulomakkeen avulla tai laita kattavampi hakemus sähköpostilla osoitteeseen rekry@lukkokeskus.fi.

Täytä lomake