Case: EKE Rakennus Oy, The Loft House

The Loft House on EKE Rakennus Oy:n rakentama, vuonna 2021 Espooseen valmistunut, toimistorakennus. Siinä on 4 500 m² modernia, korkealaatuista ja loft-henkistä toimitilaa Länsiväylän varrella.

Uudenmaan Lukitus ja Murtosuojaus vastasi talon iLOQ S5 -lukitus- ja kulunvalvontajärjestelmän suunnittelusta ja asennuksesta. Rakennuksessa ei tarvitse avata ovia mekaanisesti avaimilla, vaan pääsy tapahtuu avainlehteä näyttämällä lukijalle. Vastaamme myös järjestelmän huoltotöistä.

Case: Helsingin päärautatieasema

Uudenmaan Lukitus ja Murtosuojaus on Helsingin päärautatieaseman pitkäaikainen lukituksen ja oviympäristön kumppani. Tässä historiallisessa rakennuksessa on erityisvaatimuksia erimerkiksi heloituksessa, mikä toteutetaan rakennuksen alkuperäistä ilmettä kunnioittaen. Oviympäristössä työskennellään tarkasti museoviraston ohjeistuksen mukaisesti.

Suoritamme rautatieasemalla huolto-, uudistus- ja saneeraustöitä. Lukituksessa on meneillään siirtyminen elektromekaaniseen ABLOY PULSE-järjestelmään. Huolehdimme myös ovikoneistojen asennuksesta.

Case: Oy Comfort Ab

Oy Comfort Ab on Helsingin keskustassa sijaitseva Lars Sonckin suunnittelema, 1925 rakennettu, kerrostalo. Uudenmaan Lukitus ja Murtosuojaus suunnitteli ja toteutti lukitusuudistuksen koko taloon. Lukitusjärjestelmäksi valittiin elektromekaaninen ABLOY PULSE.

Porraskäytävien oviin, portteihin sekä jätehuoneisiin asennettiin ABLOY PULSE-lukijat. Sähköisen järjestelmän kulkualueiden muutokset hoituvat helposti ja edullisesti verkon kautta etänä. Esimerkiksi kadonneen avaimen poistaminen voidaan tehdä välittömästi. Huollamme ja ylläpidämme lukostoa ja huolehdimme kiinteistön avainhallinnasta.

Case: Töölön Kesäkatu

Töölön kesäkatu tarjoaa laadukasta kaupunkiasumista lähellä Helsingin ydinkeskustaa. Arkkitehtonisesti arvokas ja uniikki rakennus, entinen Yleisradion toimitalo, kunnostettiin moderneiksi asunnoiksi 2022.

Uudenmaan Lukitus ja Murtosuojaus suunnitteli ja toteutti Auratum Asuntojen Töölön Kesäkadun arvokohteen lukituksen ja kulunhallinnan. Lukitusjärjestelmäksi valittiin ilOQ S5-kulunhallintajärjestelmä. Kokonaisuuteen kuuluu lähes 800 lukkoa sekä kulunvalvontaovia. Myös aputilojen kääntöovikoneistot olivat mukana urakassa ja niihin ratkaisuksi valittiin Dormakaban tuotteet.

Autamme turvaamaan kiinteistösi. Ota yhteyttä.

Yhteystiedot