Uudenmaan Lukitus ja Murtosuojaus on osa Lukkokeskus Konsernia.

Lukkokeskus Konserni on kasvava lukitus- ja turvallisuusalan yritys, johon kuuluu ABLOY- ja iLOQ-valtuutettuja toimipisteitä eri puolilla Suomea sekä korkean tason turvatekniikan palveluita kansallisella tasolla. Olemme kotimainen, yksityinen ja vahvasti paikallisuuteen panostava toimija. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas, jonka tarve on ratkaistu parhaalla mahdollisella tavalla. Uskomme, että kun henkilökuntamme viihtyy, myös asiakkaamme saavat parasta palvelua. Liikevaihtomme on noin 25 m€ ja työllistämme reilut 100 alan ammattilaista.

Lukkokeskus Konserniin kuuluva Uudenmaan Lukitus ja Murtosuojaus etsii palveluasiantuntijaa Helsingin keskustan toimipisteeseen. Meillä on hyvä maine, vakuuttava tekemisen meininki ja osaava työyhteisö.

Tehtävä

Tässä roolissa huolehdit asiakaspalvelusta ja myymälän töistä yhdessä kollegoidesi kanssa. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi lukkojen kasauksia, avainten jyrsintää, sähköisten lukitusten ja avainten hallinnointia sekä päivittäisiä toimistotöitä.

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä sekä kehittää toimintaa omalla tekemisellä ja ideoinnilla.

Mitä etsimme?

Toivomme sinulta kokemusta lukitus- ja turvallisuusalan töistä sekä lukkoliikkeen myymälätöistä ja avainhallinnasta. Arvostamme kokemusta, mutta sitä pääsee myös kartuttamaan meillä lisää yhdessä kovien ammattilaisten kanssa. Haluamme tarjota alan parasta palvelua ja asiakaspalvelu on tässä työssä keskiössä. Siksi etsimme henkilöä, joka viihtyy vaihtelevassa asiakastyössä.

Ennen kaikkea etsimme oikeaa asennetta, halua kehittyä ja palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä tarjoamme?

Lukkokeskus Konserni on kasvava ja kehittyvä yritys, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Olemme kotimainen, yksityinen ja vahvasti paikallinen toimija. Meillä on mukavat työkaverit ja eteenpäin katsova kulttuuri. Meillä kaikilla on mahdollisuus kasvaa ammatillisesti yhdessä yrityksemme kanssa – osaaminen ja asenne ratkaisee!

Hakuohjeet ja lisätiedot

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen tilaukset@uljm.fi
Lisätiedot: Sebastian Engström puh: 040 150 2450