Lisätilaukset

Kiinteistön osakkeenomistajalla on mahdollisuus tilata kätevästi täydentäviä tuotteita oviympäristöön osana urakkaa kilpailukykyiseen hintaan. Näiden tuotteiden avulla voit lisätä oviympäristön turvallisuutta tai tuoda käyttöön joustavuutta digitaalisilla ratkaisuilla.

Linkki kiinteistön yksilöityyn hinnoilla varustettuun lisätilauslomakkeeseen löytyy urakan tiedotteesta. Lisätilaustuotteiden kuvauksen löydät alla olevasta linkistä.

Tilaustuotteet

Urakan kesto ja työajat:

Urakan kesto riippuu urakan laajuudesta. Yleensä työ alkaa yleisistä tiloista. Tiedotamme erikseen asunnoissa tehtävän työn aikatauluista. Työ tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7-16 välillä. Lukkoseppämme tunnistaa logollisista työvaatteista sekä kuvallisesta valttikortista pyydettäessä.

Miten kuljemme kiinteistöön tai koteihin:

Urakan sujuvuuden varmistamiseksi kuljemme asuntoihin yleisavainta käyttäen. Soitamme aina ensin ovikelloa ja käytämme yleisavainta vain, jos ovea ei avata asukkaan tai kiinteistön käyttäjän toimesta. Huolehdimme siitä, että ovessa on toimiva lukitus ennen kuin siirrymme eteenpäin. Mikäli tilaan ei voi tulla sisään yleisavainta käyttäen esimerkiksi lemmikkieläimistä johtuen, otathan ajoissa yhteyttä meihin: tilaukset@uljm.fi. Mikäli tilaat täydentäviä tuotteita, voit ilmoittaa asiasta myös lisätilauslomakkeen lisätiedot-kentässä.

Avainten toiminta:

Huolehdimme siitä, että kiinteistössä on koko urakan ajan toimiva lukitus. Pidä urakan ajan sekä uusia että vanhoja avaimia mukanasi, sillä urakka valmistuu vaiheittain. Urakan päätyttyä vanhat avaimet voi kierrättää tai hävittää sekajätteessä. Mikäli tarvitset enemmän avaimia kuin lukitusurakkaan kuuluu, voit tehdä lisätilauksen verkkotilauksena. Linkin löydät urakan tiedotteesta.

Uudet avaimet jaetaan urakan tiedotteen ohjeistuksen mukaisesti. Mikäli osakas ei pääse noutamaan avainta, voi hän antaa toiselle henkilölle valtakirjan. Muista kuvallinen henkilöllisyystodistus, sillä avaimet luovutetaan vain sitä vastaan.

Varmuuslukot:

Mikäli asunnon ovessa on moderni Abloy-varmuuslukko ja taloyhtiön lukitus uusitaan, myös varmuuslukko voidaan sarjoittaa toimimaan uudella huoneiston avaimella. Seuraavat Abloy-varmuuslukot voidaan sarjoittaa uudelleen: LC108 ja 4181. Löydät koodin lukkorungon etulevystä, kun avaat oven. Jos haluat tilata sarjoituksen, ota yhteyttä tilaukset@uljm.fi ja laita mukaan valokuva lukkorungosta.

Jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä

Päämiehet

Olemme Abloy- ja iLOQ-valtuutettu lukkoliike sekä YALE-turvalaitteiden partneriliike